Inspiratiesessie ‘Etnische diversiteit in je vrijwilligersploeg’

Leuven is een erg diverse stad: bijna een derde van de inwoners is van buitenlandse afkomst.

Daarom organiseert De Stad Leuven een inspiratiesessie. Tijdens deze sessie brengen zij organisaties samen om ervaringen uit te wisselen over etnische diversiteit. Hoe trek je vrijwilligers van andere culturen aan? Hoe verlaag je de taalbarrière voor nieuwkomers? Welke Leuvense organisaties hebben al een diverse vrijwilligersploeg?

Wij, vzw Mobiel-Dienst Aangepast Vervoer Leuven, zijn hier een mooi praktijkvoorbeeld van en zijn uitgenodigd om te spreken over onze aanpak en onze ervaringen met een etnisch diverse vrijwilligersploeg.

Meer info en de inschrijvingslink voor de inspiratiesessie vind je terug via deze Link

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.