Vacature

Inlichtingenformulier voor kandidaat vrijwilliger: klik hier


Vrijwilliger chauffeur die met onze auto wil rijden: klik hier

Vrijwilliger chauffeur die met zijn eigen auto wil rijden: klik hier

Vrijwilliger telefonisch medewerker/administratie: klik hier


shutterstock_44084524_ZW_detoubisVoor de MMC werken betekent meer dan louter mensen vervoeren. We bieden de leden opnieuw de mogelijkheid om zich te verplaatsen en zo uit hun isolement te komen. We geven daarmee te kennen dat er een maatschappij is die om hen geeft. 

Word vrijwilliger dispatcher/ telefonisch medewerker, 

Je bent bereid om een namiddag van 13.00 tot 16.30 uur in ons kantoor de dienst waar te nemen aan de telefoon. Wanneer leden bellen om een rit aan te vragen, voer je het telefoongesprek en zoek je de juiste chauffeur voor die rit. Je noteert eveneens alle gegevens voor de administratie. Tenslotte verschaf je alle nodige informatie aan geïnteresseerde bellers.

Word vrijwilliger chauffeur

Je beschikt over een eigen wagen met een geldige verzekering en bent telefonisch bereikbaar. Je hebt vrije tijd. Je bepaalt zelf op welke dagen je ritten voor de MMC wilt doen.

Je kan ook met een van onze voertuigen rijden.

Onkostenvergoeding voor chauffeurs met eigen wagen:

Per gereden km ontvang je een onkostenvergoeding van € 0,26. Het aantal kilometers wordt berekend vanaf het thuisadres en terug. Het lid rekent contant met je af. Voor die ritten ben je omnium verzekerd en krijg je tevens een bijkomende verzekering lichamelijke letsels. De leden die met u meerijden zijn tevens verzekerd door Taxistop.

MEER INFO? Klik HIER

(Alle vermelde bedragen en prijzen gelden vanaf het tijdstip van opstelling van deze tekst: 18/10/2016)